Produkty pro řízení nákladu (23)

Niyamas

Niyamas

Hnědý kraft papír 120g 1 ofsetová barva Polypro šňůra černá
Kovářské nástroje

Kovářské nástroje

Naší hlavní kompetencí je výroba kovaných dílů z oceli, nerezové oceli a hliníku v hmotnostní třídě 0,1-6 kg.
Mavenna

Mavenna

Výška: 15 cm
Proso - Balení prosa

Proso - Balení prosa

Proso se považuje za jedno z nejzdravějších potravin na světě. Pěstuje se po staletí a získává se z loupaných zrn prosa. Vyznačuje se nejvyšším obsahem vitamínů skupiny B: (B1, B2, B6) a železa a mědi. Proso má také léčivé vlastnosti, je snadno stravitelné a nezpůsobuje alergie, protože neobsahuje gluten, a proto jej mohou konzumovat osoby trpící celiakií. Má antivirové vlastnosti a snižuje zánět sliznic. Obsahuje křemík, který příznivě ovlivňuje stav naší pleti, vlasů a nehtů.
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny
Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Lípa - Lípa

Lípa - Lípa

Lípa
Extrakt z hub shiitake 10:1 50g

Extrakt z hub shiitake 10:1 50g

Adaptogeny jsou netoxické rostliny, charakterizované specifickým účinkem na lidské tělo a mysl. Obecnou vlastností všech adaptogenů je odstraňování účinků stresu a přizpůsobení těla nepříznivým vnějším podmínkám. Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, v Polsku také známé jako japonské tvrdé houby, mají mimořádné zdravotní vlastnosti, které se používají v medicíně po staletí na Dálném východě. V těchto oblastech se houbám shiitake dokonce říká "elixír života", protože se věří, že poskytují lidem zdraví a dokonce i dlouhověkost. Není divu: tyto hnědé a masité houby s vlnitým kloboukem jsou pokladem látek, které mají pozitivní vliv na fungování těla. Všechny mají rekordní obsah draslíku a niacinu (vitamín B3), zejména. Také obsahují posilující vitamín D, stejně jako vápník a fosfor.
Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Opět jsme ve fázi s naším novým produktem. Toto je poprvé, co společnost začala vyrábět vařenou Kunafu, kterou můžete ohřát v mikrovlnné troubě během několika sekund. Přichází s 70 ml sirupů. Celkově.
Jasmínová rýže - Cereálie ve speciálním balení

Jasmínová rýže - Cereálie ve speciálním balení

Rýže pro pravé gurmány. Bezchybně bílá barva a jemná nota jasmínu charakterizují jasmínovou rýži od TM "TERRA".
Mariánské Kadidlo

Mariánské Kadidlo

Směs kadidla Marien Kadidlo Velikost balení: V sáčku, 15g (1 jednotka = 15 kusů) Číslo položky: 33.209
Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami

Chlebové tyčinky s černými olivami
Novoroční den (Autor: Matsuo Basho)

Novoroční den (Autor: Matsuo Basho)

MATSUO BASHO (1644-1694) je považován za spoluzakladatele japonské veršové formy haiku. Jeho básně odrážejí jednoduchost jeho meditačního životního stylu. Mnoho jeho veršů má mystickou kvalitu a snaží se vyjádřit velká, světová témata prostřednictvím jednoduchých přírodních obrazů. Nový rok je reflexí o samotě s přírodou a změnách ročních období. Autor: Matsuo Basho Německá verze: A. Gerhard Grafický design a rozvržení: Tony Vera Pět ilustrovaných haiku Formát: 13x10 cm Hardcover, barevně tištěno, 30 stran Druhé vydání: 2017 Cena: 10,50 € ISBN: 978-3-943117-90-5
Krájené Nori

Krájené Nori

Kizami Nori je pečený strouhaný typ Nori, který je ideální pro přidání do vašich oblíbených pokrmů, jako jsou nudle, rýže, salát nebo polévka.
KaliSel

KaliSel

KaliSel je alternativou k soli v potravinách a pro vyváženější stravu. Chlorid draselný pro potravinářský průmysl je v souladu s mezinárodním potravinovým právem. KaliSel – Alternativa k soli v potravinách a pro vyváženější stravu - Chlorid draselný pro potravinářský průmysl - Přírodní původ - Zvlášť nízké obsahy vedlejších solí - V souladu s mezinárodním potravinovým právem - Přebírá v potravinářském průmyslu vícečetné a komplexní funkce analogické k chloridu sodnému - Díky podobnosti s chloridem sodným, ideální pro částečnou substituci - Pomáhá lidskému tělu pokrýt potřebu draslíku Doporučení k použití KaliSel obsahuje vysoce kvalitní chlorid draselný a je již široce používán potravinářským průmyslem při výrobě různých potravin. Používá se mimo jiné jako přísada a pomocná látka v procesech, stejně jako k obohacení potravin. KaliSel je...
Lukuma - prášek

Lukuma - prášek

Přírodní organický lukuma prášek Netto hmotnost: 50 g Energetická hodnota na 100 g: 329 kcal Doba trvanlivosti: 12 měsíců
Tarhana

Tarhana

Existuje nespočet výhod tarhany. Tarhana, kterou musíme přinést na naše stoly, zejména v zimě, nás chrání před nemocemi, uvolňuje trávení a snižuje krevní tlak. Také posiluje kosti a odstraňuje únavu těla. Kromě toho léčí vlasy a pleť a přidává nám krásu. Posiluje imunitní systém, protože je velmi bohatá na organické kyseliny a volné aminokyseliny. Pomáhá odstraňovat toxiny, které jsou pro tělo škodlivé, prostřednictvím močového traktu.
Mouka z lněného semene 350g

Mouka z lněného semene 350g

Lněná mouka se používá především při pečení (například na koláče, sušenky, dorty, palačinky, muffiny, cupcakes, atd.) a také na přípravu některých omáček. Lněná mouka je cenným dietním produktem a má mnoho léčivých vlastností. Obsahuje velké množství vitamínů (B1, B2, B6, B9, atd.) a mikroelementů (vápník, draslík, hořčík, zinek, atd.). Mletí na kamenných mlýnech umožňuje zachovat vyvážené přírodní složení zrna, což umožňuje dosáhnout snížení glykemického indexu. Hmotnost: 350 g
Obal na knihu

Obal na knihu

Je to jedlá obilná zrna vyrobená ze 100% tvrdé pšenice. Velikost zrna je 0,4-1,3 mm. (Nevařený produkt) Je to jeden z nejdůležitějších zdrojů potravy na světě. Je to velmi bohatý zdroj živin, pokud jde o vitamin B1, hořčík, železo, bílkoviny a vlákninu. Bez cholesterolu. Nesaje záření a je odolná vůči záření.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušený lilek - HoReCa

Sušený lilek - HoReCa

Tato solanová bobule přišla do Evropy z Persie a kvůli obtížím s překladem byla často nazývána bláznivým jablkem. Lilky přišly do Ruska z Kavkazu, a proto měly dlouho přezdívku "arménský okurek". Správně sušený lilek má jasnou vůni a chuť hub. Tato vlastnost z něj činí nepostradatelnou součást pokrmů s dušenou zeleninou nebo v jakémkoli pečeném jídle. Použití Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, hořká, pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 11 Tuky (g / 100g)… 1,0 Sacharidy (g / 100g)… 43 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 230
Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže 1000g

Jasmínová rýže je druh dlouhozrnné rýže, která se pěstuje především v Thajsku a používá se v asijské kuchyni. Kromě Thajska, které je jejím hlavním dodavatelem, se jasmínová rýže v současnosti pěstuje také v Kambodži, jižním Vietnamu a Laosu. Jednou z jejích charakteristických vlastností je mírně znatelná, sladká vůně připomínající jasmín - odtud pochází její název. Má také specifickou, velmi mírně sladkou chuť, někdy označovanou jako med. Jasmínová rýže má mnoho výživových hodnot. Především je skvělým zdrojem sacharidů a bílkovin, a zároveň má málo tuku, takže ji často volí lidé, kteří se věnují sportu nebo se snaží zhubnout. Může ji také konzumovat i ti, kteří mají zažívací problémy - jasmínová rýže je snadno stravitelná a nezatěžuje žaludek, i když zanechává pocit sytosti. Rýže je bezlepkový produkt. Je také vynikajícím zdrojem vitamínů skupiny B, vitamínu E a draslíku, hořčíku, zinku, železa a fosforu.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.